Geen gepaste vacature voor jou? Een open sollicitatie is altijd welkom!

De opdrachten die online staan zijn de opdrachten waar de bedrijven nu aan dachten, maar jouw kennis is ook naast deze opdrachten hard nodig! Naast de omschreven stageopdrachten en afstudeeropdrachten, zijn er nog tal van andere opdrachten die bij minstens één van de bedrijven spelen en waarop jij kan afstuderen of waarbij jij stage kan lopen. Ook als er geen passende opdracht voor jouw studie bij zit, of de opdrachten passen wel bij jouw studie, maar niet bij jouw voorkeuren, is de kans groot dat wij jou zoeken!

Innovar op de Alternative Thesis Fair op de Universiteit van Wageningen

De Alternative Thesis Fair op de Universiteit van Wageningen is een scriptiemarkt georganiseerd door drie organisaties uit Wageningen: Otherwise, Green Office en Boerengroep. Het idee voor deze scriptiemarkt is ontstaan omdat er ieder jaar een thesis markt is waar vakgroepen van de universiteit zelf scriptieprojecten aanbieden.

BK5 Studenten op bezoek bij Innovar

Op 11 oktober kwamen er ruim 50 studenten langs van BK5. BK5 is een post-HBO Commercieel-Technische Bedrijfskunde opleiding. Deze studenten hebben een technische achtergrond en volgen hierbij als extra bedrijfskundige vakken. Alle bedrijfskundige vakken van de reguliere opleiding Commercieel - Technische Bedrijfskunde zijn in een jaar gevat. Hiervoor gingen zij vandaag langs bij Kramp en bij Van Raam. 

Rondleiding Innovar studenten bij Waterkracht

Rondleidingen en presentaties van en bij alle bedrijven van de hub. Één van de voordelen van het stage lopen of afstuderen bij een Innovatiehub. Vandaag (5 oktober 2017) was het tijd voor de eerste rondleiding van de huidige Innovar-groep. Deze vond plaats bij Waterkracht. Om half 1 verzamelden de ijverige en ietwat hongerige studenten zich bij Waterkracht om te beginnen met een uitgebreide lunch. Toen de studenten het een en ander besproken hadden, waaronder de uiteenlopende weekendplannen, kwam Marcel Wassink ná de lunch een presentatie geven. Marcel is senior engineer bij Waterkracht.

Nieuwe afstudeer- en stageopdrachten op de Innovar site!

Vandaag staan er weer een negental nieuwe opdrachten voor stages en afstuderen op de site. Kijk snel bij de vacatures of er een passende opdracht voor jou bij zit! 

Doormiddel van de nieuwe zoekfunctie kun jij zonder enige moeite de relevante opdrachten voor jou selecteren. Probeer het snel uit! 

Materialisatiefase Easy Rider

DE OPDRACHT
De Easy Rider is één van de hardlopers in het assortiment van Van Raam. De huidige Easy Rider is gedateerd en daarom is de R&D afdeling van Van Raam gestart met een herontwerp van deze fiets. Vanaf februari 2018 verwacht Van Raam te starten met de materialisatiefase van dit herontwerp. Van jou als werktuigbouwkundige wordt verwacht dat jij mee gaat draaien met de engineering tijdens deze materialisatiefase van het Easy Rider concept. 

Verbeteren en opzetten van montagelijnen (Lean)

DE OPDRACHT
Met twee montagelijnen waarin fietsen in 6 of 8 stappen volledig worden gemonteerd, heeft Van Raam grote stappen gezet in het Lean-gebeuren. Echter wil Van Raam deze montagelijnen nog verder balanceren en verbeteren (onder andere gericht op workload en werkplekinrichting). Daarnaast wil Van Raam nog meer montagelijnen op poten zetten en hiervoor heeft het jouw hulp nodig! Met hulp van een management consultant gericht op Lean/QRM, ga jij verbeterslagen verwezenlijken in de montagehal. 
 
HET BEDRIJF

Onderzoek naar levensduur accu's

DE OPDRACHT
Van Raam heeft een accutestbank in eigen beheer ontwikkeld. Hiermee wil het bedrijf data verzamelen en opslaan in een database. Voor de verdere ontwikkeling van de testbank is het belangrijk om te weten wat bepalende factoren zijn op de levensduur van de Li-ion accu’s. Door analyse van de data hoopt Van Raam in kaart te krijgen welke factoren van invloed zijn op de levensduur van de accu’s. 

Pagina's

Abonneren op Innovar.nl RSS