Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items
02 mei 2024

Innovar zoekt Hubmanager!

Momenteel wordt Innovar in goede banen geleid door Kayleigh Saman, onze huidige Hubmanager. Maar helaas zal Kayleigh haar diverse baan inruilen voor een nieuwe uitdaging als onderdeel van haar Traineeship. Om die reden is Innovar op zoek naar een nieuwe Hubmanager per 5 augustus 2024. 

 

Maar wat houdt dat nou precies in, Hubmanager bij Innovar? 

De functie Hubmanager Innovar is erg veelzijdig. Je doet namelijk veel werkervaring op en je neemt bij deze functie al meteen bij drie verschillende bedrijven een kijkje achter de schermen. Tijdens jouw periode als Hubmanager neem je de leiding op je. Je regelt alles wat met de studenten te maken heeft en wat er bij een stage of afstuderen komt kijken. Je neemt veel initiatief. Je staat er natuurlijk niet alleen voor. Je kan bij iedereen aankloppen als dat nodig is.

Jouw kerntaken in een notendop:

 • Werving- en selectieactiviteiten gericht op nieuwe studenten. Je onderhoudt het contact met verschillende onderwijsinstellingen en neemt deel aan bedrijvenmarkten en stage-events.
  Je spart met collega’s bij de diverse bedrijven om te kijken welke (innovatieve) uitdagingen er op de werkvloer liggen en of deze geschikt zouden zijn voor onderwijsopdrachten zoals
  (afstudeer)stages.
 • Tijdens de stageperiode van de studenten begeleid jij het proces en kunnen de studenten altijd bij jou terecht voor vragen. De studenten hebben daarnaast ook een vakinhoudelijke
  begeleider op de werkvloer.
 • Je zorgt ervoor dat de studenten onderling contact hebben voor kennisdeling en ook heel belangrijk: dat ze een toffe tijd hebben! Dit doe je bijvoorbeeld door inspirerende
  lunchbijeenkomsten, trainingen en bedrijfsbezoeken te organiseren

 

Hubmanagers Talententuin Achterhoek 2023

Innovatiehub Hubmanagers op de Talententuin Achterhoek 2023. v.l.n.r. Bonne Jansen (Innovatiehub Winterswijk), Yanick van Dijk (Innovatiehub Achterhoek-Liemers), Kayleigh Saman (Innovar), Thijme Sessink (Innovatiehub Doetinchem), Jeroen Peters (Innofields).

Wie ben jij?

Met oprechte interesse voor een ander, sta jij graag in contact met de wereld om je heen. Je verdiept je in mensen en bedrijven, en weet hun behoeftes om te zetten naar praktische vraagstukken. Met jouw communicatieve vaardigheden ben jij een gesprekspartner voor bedrijven en een coach voor studenten. Deze afwisseling ligt jou en jij bent in staat om meerdere ballen in de lucht te houden. Geen dag is hetzelfde! Overzicht bewaren, dat kan jij als de beste. Jij bent zelfstandig en neemt graag het initiatief. Het mooie aan deze functie is dat je zelf kan bepalen waar je de focus legt.

Ben jij klaar voor een veelzijdige werkweek? Jij bent flexibel en vindt het geen probleem om minimaal één dag per week bij onze bedrijven aanwezig te zijn. Enige reisbereidheid wordt wel van je verwacht. Je zal veel externe locaties, in en rondom de Achterhoek bezoeken. Denk hierbij aan (hoge)scholen en andere bedrijven uit de Innovatiehub. Het hebben van een rijbewijs is dan ook wenselijk. Wat betreft de bedrijven, die liggen op maximaal vijftien minuten loopafstand van elkaar af. Hoe gunstig is dat?!

 

Wat bieden wij?

 • Ontvang een werktelefoon en -laptop als onderdeel van je uitrusting bij Innovar.
 • Als onderdeel van het team, geniet jij van kerstpakketten, kerst- en vakantieborrels van alle drie de bedrijven.
 • Ervaar veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in je rol als Hubmanager, inclusief flexibiliteit in uren en jouw werkplek.
 • Krijg een reiskostenvergoeding om je te ondersteunen bij je reizen.
 • Val onder het “CAO Technisch Installatiebedrijf als Hubmanager Innovar.
 • Unieke kans om een kijkje in de keuken te nemen bij drie bedrijven!
 • Een duidelijke onboarding door onze huidige Hubmanager.

Heb jij interesse in deze functie? Laat het ons weten via de onderstaande button. Wij komen graag met jou in contact voor de mogelijkheden!

Interesse in deze uitdaging?

Kom gezellig langs voor een kop koffie en ga het gesprek aan met onze huidige Hubmanager!

Solliciteren