Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items

(Afstudeer)Stage: Onderzoek het cybersecurity bewustzijn: analyseer het klikgedrag bij Waterkracht

Waterkracht
Stage, Afstuderen
HBO, MBO
Anders
Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd naar het (click)gedrag van en het bewustzijn van medewerkers? Wil jij een bijdrage leveren aan de verbeteringen van het cybersecuritybewustzijn binnen Waterkracht? Lees dan snel verder en ontdek deze uitgelezen kans!

De opdracht

Waterkracht in Varsseveld is een vooraanstaand bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de hogedruk-watertechnologie. Als pionier in onze branche streven we ernaar voortdurend te innoveren en de hoogste normen van kwaliteit en prestaties te handhaven.

Daarom zijn wij geïnteresseerd in het onderzoeken van het (click)gedrag van het personeel met betrekking tot cybersecurity. De focus van deze opdracht ligt op het testen van het bewustzijnsniveau van ons personeel met betrekking tot cybersecurity. Met name het klikgedrag van onze medewerkers op ontvangen e-mails staat centraal: waar gaat het mis en waar letten wij wel of niet op?

Doel van de Opdracht:

Het doel van deze opdracht is tweeledig:

 1. Het onderzoeken van het klikgedrag van het personeel bij het ontvangen van e-mails en het identificeren van potentiële risico's en kwetsbaarheden.
 2. Op basis van de onderzoeksresultaten, een duidelijke analyse uitvoeren en een advies opstellen om het bewustzijnsniveau van het personeel te verhogen en mogelijke verbeteringen in het cybersecuritybeleid voor te stellen.

Wie is Waterkracht?

Met meer dan 50 jaar ervaring in de hogedrukreinigingsmarkt heeft Waterkracht zich ontwikkeld tot een vooraanstaand bedrijf, zowel in Nederland als daarbuiten, op het gebied van hogedruk-watertechnologie. Als dé specialist in reinigingstechniek biedt Waterkracht een uitgebreid assortiment hogedrukreinigingsmachines, pompen, tankwaskoppen, accessoires en onderdelen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van doelgerichte oplossingen voor alle reinigingsvraagstukken waar hogedruk-watertechnologie het meest geschikt is. Onze positie als expert in hogedruk-watertechnologie hebben we bereikt door onze state-of-the-art kennis, interne engineering en productie, exclusieve samenwerkingen met toonaangevende producten en componenten, en een sterke financiële positie. Waterkracht staat synoniem voor innovatieve reinigingsoplossingen.

Denk jij ons team te kunnen versterken? Ga de uitdaging aan en solliciteer direct!

Wie ben jij?

Voor de vacature ‘Onderzoek naar het bewustzijnsniveau’ herken jij je in het volgende profiel:

 • Jij hebt interesse in cybersecurity.
 • Jij wilt graag het bewustzijn van ons personeel verhogen!
 • Jij bent communicatief sterk.
 • Jij vindt het niet erg om zelfstandig te werk te gaan.

Innovar (Innovatiehub Varsseveld)

De Varsseveldse bedrijven Contour Advanced Systems, Van Raam en Waterkracht zijn per 1 februari 2012 een samenwerking aangegaan om een Innovatiehub in de Achterhoek te starten; Innovar. In de Innovatiehub is er naast je interne begeleider ook een Hubmanager aanwezig die jou kan begeleiden. De begeleiding van de Hubmanager richt zich vooral op het proces verloop van jou leerzame periode. Daarnaast krijg je door de Innovatiehub de mogelijkheid om met andere studenten samen te werken en ervaringen uit te wisselen. Innovar is bedoeld voor studenten die met een frisse blik middels een stage, project of afstudeeropdracht de bedrijven helpen om continu te blijven innoveren. Per periode zijn er ongeveer 20 studenten die bij Innovar stage lopen of afstuderen. Er zijn al meer dan 400 studenten die bij Innovar hun stage- of afstudeeropdracht hebben voltooid! Ontdek zelf de voordelen die Innovar jou kan bieden:

 • Leerzame workshops
 • Extra begeleiding (verslaglegging, lay-out etc.)
 • Proces begeleidingsuurtje
 • Betere communicatie tussen studenten en werknemers
 • Om de twee weken een gezamenlijke lunch met alle studenten
 • Een Hubmanager waar je altijd je verhaal kwijt kan!

Wat bieden wij?

Bij Waterkracht staan wij altijd open voor nieuw talent! Wij geloven in de vernieuwende inzichten die studenten met zich mee brengen! Daarom mag jij het volgende van ons verwachten:

 • Goede stage- of afstudeervergoeding.
 • Een uitdagende en leerzame stage of afstudeerperiode.
 • Een informele en open werksfeer.
 • Professionele begeleiding en een innovatieve werkomgeving.

Durf jij de uitdaging aan te gaan en een essentiële bijdrage te leveren aan de hogedruk reinigingswereld van morgen? Neem dan snel contact op en bespreek jouw mogelijkheden met Hubmanager Kayleigh Saman via info@innovar.nl of bel 06-28224863.

Interesse in deze uitdaging bij Waterkracht?

Maak jouw interesse kenbaar en solliciteer direct!

Solliciteren