Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items

Afstudeeropdracht: Effectieve branding strategie!

Waterkracht
Afstuderen, Stage
HBO, MBO
Bedrijfseconomie, Commerciële Economie, Communicatie, Marketing, International Business and Languages, Bedrijfskunde, Bestuurskunde
Solliciteren

Ben jij een ambitieuze marketing- of communicatiestudent met een passie voor branding? Wil je bijdragen aan het positief positioneren van het imago van Waterkracht in de wereld van hogedrukreiniging en reinigingsoplossingen? Tijdens deze stage krijg je de kans om de brandingstrategie van Waterkracht te ontwikkelen door het imago en merkbekendheid te verbeteren.

De opdracht

Waterkracht in Varsseveld is een vooraanstaand bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de hogedruk-watertechnologie. Als pionier in onze branche streven we naar een duidelijk gepositioneerd imago!

Als stagiair/afstudeerder voer je onderzoek uit naar de huidige positionering van Waterkracht en identificeer je de sterke en zwakke punten van ons merk. Je analyseert welke factoren cruciaal zijn voor het opbouwen van een sterk merk in de markt en brengt de behoeften van de doelgroep in kaart. 

Je gaat vervolgens aan de slag met het ontwerpen van een effectieve branding strategie om de merkbekendheid en het imago van Waterkracht te verbeteren. Hierbij maak je gebruik van diverse marketingtechnieken, zoals social media marketing, content marketing en event marketing. Daarnaast bedenk je creatieve ideeën om de merkbeleving van Waterkracht te versterken.

Wie is Waterkracht?

Met meer dan 50 jaar ervaring in de hogedrukreinigingsmarkt heeft Waterkracht zich ontwikkeld tot een vooraanstaand bedrijf, zowel in Nederland als daarbuiten, op het gebied van hogedruk-watertechnologie. Als dé specialist in reinigingstechniek biedt Waterkracht een uitgebreid assortiment hogedrukreinigingsmachines, pompen, tankwaskoppen, accessoires en onderdelen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van doelgerichte oplossingen voor alle reinigingsvraagstukken waar hogedruk-watertechnologie het meest geschikt is. Onze positie als expert in hogedruk-watertechnologie hebben we bereikt door onze state-of-the-art kennis, interne engineering en productie, exclusieve samenwerkingen met toonaangevende producten en componenten, en een sterke financiële positie. Waterkracht staat synoniem voor innovatieve reinigingsoplossingen.

Denk jij ons team te kunnen versterken? Ga de uitdaging aan en solliciteer direct

Wie ben jij?

Voor de vacature ‘Effectieve branding strategie’ herken jij je in het volgende profiel:

 • Jij hebt affiniteit met marketing en communicatie.
 • jij hebt passie voor branding en merkontwikkeling.
 • Jij kan creatief en innovatief denken.
 • Jij kan zelfstandig te werk gaan, maar waar nodig ben jij een echte team-player!

Innovar (Innovatiehub Varsseveld)

De Varsseveldse bedrijven Contour Advanced Systems, Van Raam en Waterkracht zijn per 1 februari 2012 een samenwerking aangegaan om een Innovatiehub in de Achterhoek te starten; Innovar. In de Innovatiehub is er naast je interne begeleider ook een Hubmanager aanwezig die jou kan begeleiden. De begeleiding van de Hubmanager richt zich vooral op het proces verloop van jou leerzame periode. Daarnaast krijg je door de Innovatiehub de mogelijkheid om met andere studenten samen te werken en ervaringen uit te wisselen. Innovar is bedoeld voor studenten die met een frisse blik middels een stage, project of afstudeeropdracht de bedrijven helpen om continu te blijven innoveren. Per periode zijn er ongeveer 20 studenten die bij Innovar stage lopen of afstuderen. Er zijn al meer dan 400 studenten die bij Innovar hun stage- of afstudeeropdracht hebben voltooid! Ontdek zelf de voordelen die Innovar jou kan bieden:

 • Leerzame workshops
 • Extra begeleiding (verslaglegging, lay-out etc.)
 • Proces begeleidingsuurtje
 • Betere communicatie tussen studenten en werknemers
 • Om de twee weken een gezamenlijke lunch met alle studenten
 • Een Hubmanager waar je altijd je verhaal kwijt kan!

Wat bieden wij?

Bij Waterkracht staan wij altijd open voor nieuw talent! Wij geloven in de vernieuwende inzichten die studenten met zich mee brengen! Daarom mag jij het volgende van ons verwachten:

 • Goede stage- of afstudeervergoeding.
 • Een uitdagende en leerzame stage of afstudeerperiode.
 • Een informele en open werksfeer.
 • Professionele begeleiding en een innovatieve werkomgeving.

Durf jij de uitdaging aan te gaan en een essentiële bijdrage te leveren aan de hogedruk reinigingswereld van morgen? Neem dan snel contact op en bespreek jouw mogelijkheden met Hubmanager Kayleigh Saman via info@innovar.nl of bel 06-28224863.

Interesse in deze opdracht?

Maak je interesse aan ons kenbaar en solliciteer direct via onderstaande link!

Solliciteren