Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items

Afstudeeropdracht: Marktonderzoek milieuvriendelijke onkruidbestrijding!

Waterkracht
Afstuderen
HBO
Bedrijfseconomie, Commerciële Economie, Marketing
Solliciteren

Zoek jij een uitdagend afstudeeronderwerp dat niet alleen impact heeft, maar ook een duurzaam tintje? Sluit je dan aan bij Waterkracht en ontrafel de groeikansen van milieuvriendelijke onkruidbestrijders. 

De opdracht

Waterkracht, een pionier in hogedruk-watertechnologie, heeft een revolutionaire en kostenbesparende methode ontwikkeld voor onkruidbestrijding. Als afstudeerder krijg je de kans om diep ik de markt van Waterkacht te duiken. Je zult trends in de branche ontdekken, groeikansen identificeren en inkoopprocessen van potentiële doelgroepen grondig onderzoeken. Maar dat is nog niet alles. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is het formuleren van strategische aanbevelingen. Waar moeten wij ons precies op richten? Welke slimme strategieën kunnen ervoor zorgen dat deze groene onkruidbestrijdingsproducten effectief worden gepromoot?

Wie is Waterkracht?

Met meer dan 50 jaar ervaring in de hogedrukreinigingsmarkt heeft Waterkracht zich ontwikkeld tot een vooraanstaand bedrijf, zowel in Nederland als daarbuiten, op het gebied van hogedruk-watertechnologie. Als dé specialist in reinigingstechniek biedt Waterkracht een uitgebreid assortiment hogedrukreinigingsmachines, pompen, tankwaskoppen, accessoires en onderdelen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van doelgerichte oplossingen voor alle reinigingsvraagstukken waar hogedruk-watertechnologie het meest geschikt is. Onze positie als expert in hogedruk-watertechnologie hebben we bereikt door onze state-of-the-art kennis, interne engineering en productie, exclusieve samenwerkingen met toonaangevende producten en componenten, en een sterke financiële positie. Waterkracht staat synoniem voor innovatieve reinigingsoplossingen.

Denk jij ons team te kunnen versterken? Ga de uitdaging aan en solliciteer direct

Wie ben jij?

Voor de vacature ‘Marktonderzoek milieuvriendelijke onkruidbestrijding’ herken jij je in het volgende profiel:

 • Jij hebt een scherp strategisch inzicht en kunt plannen op lange termijn ontwikkelen.
 • Jij kunt effectief communiceren en je ideeën presenteren.
 • Jij hebt het vermogen om gegevens te interpreteren en conclusies te trekken. 
 • Jij bent gedreven om nieuwe kansen te ontdekken en te benutten.

Innovar (Innovatiehub Varsseveld)

De Varsseveldse bedrijven Contour Advanced Systems, Van Raam en Waterkracht zijn per 1 februari 2012 een samenwerking aangegaan om een Innovatiehub in de Achterhoek te starten; Innovar. In de Innovatiehub is er naast je interne begeleider ook een Hubmanager aanwezig die jou kan begeleiden. De begeleiding van de Hubmanager richt zich vooral op het proces verloop van jou leerzame periode. Daarnaast krijg je door de Innovatiehub de mogelijkheid om met andere studenten samen te werken en ervaringen uit te wisselen. Innovar is bedoeld voor studenten die met een frisse blik middels een stage, project of afstudeeropdracht de bedrijven helpen om continu te blijven innoveren. Per periode zijn er ongeveer 20 studenten die bij Innovar stage lopen of afstuderen. Er zijn al meer dan 400 studenten die bij Innovar hun stage- of afstudeeropdracht hebben voltooid! Ontdek zelf de voordelen die Innovar jou kan bieden:

 • Leerzame workshops
 • Extra begeleiding (verslaglegging, lay-out etc.)
 • Proces begeleidingsuurtje
 • Betere communicatie tussen studenten en werknemers
 • Om de twee weken een gezamenlijke lunch met alle studenten
 • Een Hubmanager waar je altijd je verhaal kwijt kan!

Wat bieden wij?

Bij Waterkracht staan wij altijd open voor nieuw talent! Wij geloven in de vernieuwende inzichten die studenten met zich mee brengen! Daarom mag jij het volgende van ons verwachten:

 • Goede stage- of afstudeervergoeding.
 • Een boeiende en relevante afstudeeropdracht die een duurzame impact heeft.
 • Een uitdagende en leerzame stage of afstudeerperiode.
 • Een informele en open werksfeer.
 • Professionele begeleiding en een innovatieve werkomgeving.

Durf jij de uitdaging aan te gaan en een essentiële bijdrage te leveren aan de hogedruk reinigingswereld van morgen? Neem dan snel contact op en bespreek jouw mogelijkheden met Hubmanager Kayleigh Saman via info@innovar.nl of bel 06-28224863.

Interesse in deze duurzame opdracht bij Waterkracht?

Maak je interesse aan ons kenbaar en solliciteer direct via onderstaande link!

Solliciteren