Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items

Effectieve brandingstrategie: Merkbekendheid en imago verbeteren

Waterkracht
Afstuderen, Stage
HBO, MBO
Bedrijfseconomie, Commerciële Economie, Communicatie, Marketing
Solliciteren

OPDRACHT

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze stagiair of afstudeerder met een passie voor marketing en branding. Tijdens deze stage krijg je de mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van de brandingstrategie van Waterkracht. Het is belangrijk dat het imago van Waterkracht positief wordt gepositioneerd in de wereld van hogedrukreiniging en reinigingsoplossingen.

Als stagiair of afstudeerder ga je onderzoek doen naar de huidige positionering van Waterkracht en de sterkten en zwakten van het merk in kaart brengen. Daarnaast zal je onderzoeken welke factoren van belang zijn bij het neerzetten van een sterk merk in de markt. Je zal hiervoor ook de doelgroep in kaart brengen en onderzoeken wat de behoeften zijn van de doelgroep.

Vervolgens ga je aan de slag met het ontwikkelen van een effectieve brandingstrategie om de merkbekendheid en het imago van Waterkracht te verbeteren. Je zal hierbij gebruik maken van verschillende marketingtechnieken, zoals social media marketing, content marketing en event marketing. Ook zal je creatieve ideeën bedenken om de merkbeleving van Waterkracht te verbeteren.

Ben jij een gedreven marketing- of communicatiestudent met interesse in branding en wil jij graag meewerken aan de ontwikkeling van een sterke brandingstrategie voor Waterkracht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

HET BEDRIJF

Waterkracht: is als familiebedrijf al ruim 50 jaar actief op de hogedruk reinigingsmarkt, en inmiddels uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Nederland maar ook ver daarbuiten op het gebied van hogedruk-watertechnologie. Als specialist op het gebied van reinigingstechniek beidt Waterkracht een compleet assortiment hogedrukreinigingsmachines, pompen, tankwaskoppen en accessoires en onderdelen. Waterkracht ontwikkelt en produceert voor alle reinigingsvraagstukken waarbij hogedruk – watertechnologie het meest geschikt is doelmatige en doelgerichte oplossingen. Waterkracht is dè specialist in hogedruk – watertechnologie. Deze positie is gerealiseerd door state of the art kennis van hogedruk-watertechnologie, een eigen engineering en fabricage, door exclusieve importeur schappen van high-end producten en componenten en door een kapitaalkrachtige positie.

INNOVATIEHUB INNOVAR

De Varsseveldse bedrijven Contour Advanced Systems, Van Raam en Waterkracht zijn per 1 februari 2012 een samenwerking aangegaan om een Innovatiehub in de Achterhoek te starten; Innovar. In de Innovatiehub is er naast je interne begeleider ook een Hubmanager aanwezig die jou kan begeleiden. De begeleiding van de Hubmanager richt zich vooral op het proces verloop van jou leerzame periode. Daarnaast krijg je door de Innovatiehub de mogelijkheid om met andere studenten samen te werken en ervaringen uit te wisselen. Innovar is bedoeld voor studenten die met een frisse blik middels een stage, project of afstudeeropdracht de bedrijven helpen om continu te blijven innoveren. Per periode zijn er ongeveer 25 studenten die bij Innovar stage lopen of afstuderen. Er zijn al meer dan 400 studenten die bij Innovar hun stage- of afstudeeropdracht hebben voltooid! Ontdek zelf de voordelen die Innovar jou kan bieden:

 • Leerzame workshops
 • Extra begeleiding (verslaglegging, lay-out etc.)
 • Proces begeleidingsuurtje
 • Betere communicatie tussen studenten en werknemers
 • Om de twee weken een gezamenlijke lunch met alle studenten
 • Een Hubmanager waar je altijd je verhaal kwijt kan!

COMPETENTIES: WAT ZOEKEN WIJ?

 • Creatief
 • Zelfstandig
 • Ondernemend
 • Affiniteit met marketing en branding

WAT BIEDEN WIJ?

 • Goede stage- of afstudeervergoeding
 • Een leuke en leerzame stage of afstudeerperiode
 • Een uitdagende opdracht met de benodigde ondersteuning

Interesse in deze opdracht?

Maak je interesse aan ons kenbaar en solliciteer direct via onderstaande link!

Solliciteren