Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items

Magazijninrichting optimaliseren

Waterkracht
Afstuderen, Stage
HBO, MBO
Logistiek, Technische Bedrijfskunde
Solliciteren

OPDRACHT

Ben jij diegene die bij Waterkracht met een frisse en kritische blik door de inrichting van hun magazijn kan kijken? Dan is de organisatie op zoek naar jou!

De focus van je onderzoek ligt op het optimaliseren van de magazijninrichting waar rust heerst, efficiënt de juiste producten gepickt worden en men elkaar niet in de weg loopt. Met jouw onderzoek draag je bij aan de belofte van Waterkracht om de voor 17:00 bestelde onderdelen de volgende dag bij de klant in huis te hebben en om afdelingen service en productie optimaal te laten functioneren. Vergeet ook zeker niet de belangen van de huidige werknemers van Waterkracht mee te nemen in je onderzoek.

Denk jij met onderzoek en advies Waterkracht handvatten te kunnen bieden waar ruimte voor winst ligt in het magazijn? Neem dan contact op!

HET BEDRIJF

Waterkracht: is als familiebedrijf al ruim 50 jaar actief op de hogedruk reinigingsmarkt, en inmiddels uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Nederland maar ook ver daarbuiten op het gebied van hogedruk-watertechnologie. Als specialist op het gebied van reinigingstechniek beidt Waterkracht een compleet assortiment hogedrukreinigingsmachines, pompen, tankwaskoppen en accessoires en onderdelen. Waterkracht ontwikkelt en produceert voor alle reinigingsvraagstukken waarbij hogedruk – watertechnologie het meest geschikt is doelmatige en doelgerichte oplossingen. Waterkracht is dè specialist in hogedruk – watertechnologie. Deze positie is gerealiseerd door state of the art kennis van hogedruk-watertechnologie, een eigen engineering en fabricage, door exclusieve importeur schappen van high-end producten en componenten en door een kapitaalkrachtige positie.

INNOVATIEHUB INNOVAR

De Varsseveldse bedrijven Contour Advanced Systems, Van Raam en Waterkracht zijn per 1 februari 2012 een samenwerking aangegaan om een Innovatiehub in de Achterhoek te starten; Innovar. In de Innovatiehub is er naast je interne begeleider ook een Hubmanager aanwezig die jou kan begeleiden. De begeleiding van de Hubmanager richt zich vooral op het proces verloop van jou leerzame periode. Daarnaast krijg je door de Innovatiehub de mogelijkheid om met andere studenten samen te werken en ervaringen uit te wisselen. Innovar is bedoeld voor studenten die met een frisse blik middels een stage, project of afstudeeropdracht de bedrijven helpen om continu te blijven innoveren. Per periode zijn er ongeveer 25 studenten die bij Innovar stage lopen of afstuderen. Er zijn al meer dan 400 studenten die bij Innovar hun stage- of afstudeeropdracht hebben voltooid! Ontdek zelf de voordelen die Innovar jou kan bieden:

 • Leerzame workshops
 • Extra begeleiding (verslaglegging, lay-out etc.)
 • Proces begeleidingsuurtje
 • Betere communicatie tussen studenten en werknemers
 • Om de twee weken een gezamenlijke lunch met alle studenten
 • Een Hubmanager waar je altijd je verhaal kwijt kan!

COMPETENTIES: WAT ZOEKEN WIJ?

 • Creatief
 • Oplossingsgericht
 • Zelfstandig
 • Ondernemend

WAT BIEDEN WIJ?

 • Goede stage- of afstudeervergoeding
 • Een leuke en leerzame stage of afstudeerperiode
 • Een uitdagende opdracht met de benodigde ondersteuning

Interesse in deze opdracht?

Maak je interesse aan ons kenbaar en solliciteer direct via onderstaande link!

Solliciteren