Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items

Marktonderzoek naar de mogelijkheden van IoT-toepassingen

Waterkracht
Afstuderen
HBO
Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Marketing
Solliciteren

OPDRACHT

Waterkracht is een toonaangevende leverancier van professionele hogedruk reinigingssystemen in Nederland. Om onze positie in de markt te behouden en verder uit te bouwen, willen we graag meer inzicht krijgen in de mogelijkheden van IoT-toepassingen in deze sector. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde afstudeerder die ons kan helpen met het uitvoeren van een marktonderzoek naar deze mogelijkheden.

Als afstudeerder ga je aan de slag met het onderzoeken van de toepassingen van IoT-technologie in de hogedruk reinigingsmarkt. Je brengt in kaart welke obstakels Waterkracht momenteel belemmeren in het gebruik van deze technologie en welke toegevoegde waarde het inzetten van IoT-toepassingen kan opleveren voor gebruikers. Je voert onderzoek uit naar trends en ontwikkelingen in de markt, en naar de wensen en behoeften van klanten.

Het doel van dit onderzoek is om aanbevelingen te doen voor Waterkracht om de mogelijkheden van IoT-toepassingen te benutten en te integreren in ons huidige aanbod. Hierdoor kunnen we onze klanten beter bedienen en ons onderscheiden in de markt.

Ben jij een gedreven student die graag wil bijdragen aan ons marktonderzoek naar IoT-toepassingen in de hogedruk reinigingsmarkt? Solliciteer dan nu op deze uitdagende stage- of afstudeeropdracht!

HET BEDRIJF

Waterkracht: is als familiebedrijf al ruim 50 jaar actief op de hogedruk reinigingsmarkt, en inmiddels uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Nederland maar ook ver daarbuiten op het gebied van hogedruk-watertechnologie. Als specialist op het gebied van reinigingstechniek beidt Waterkracht een compleet assortiment hogedrukreinigingsmachines, pompen, tankwaskoppen en accessoires en onderdelen. Waterkracht ontwikkelt en produceert voor alle reinigingsvraagstukken waarbij hogedruk – watertechnologie het meest geschikt is doelmatige en doelgerichte oplossingen. Waterkracht is dè specialist in hogedruk – watertechnologie. Deze positie is gerealiseerd door state of the art kennis van hogedruk-watertechnologie, een eigen engineering en fabricage, door exclusieve importeur schappen van high-end producten en componenten en door een kapitaalkrachtige positie.

INNOVATIEHUB INNOVAR

De Varsseveldse bedrijven Contour Advanced Systems, Van Raam en Waterkracht zijn per 1 februari 2012 een samenwerking aangegaan om een Innovatiehub in de Achterhoek te starten; Innovar. In de Innovatiehub is er naast je interne begeleider ook een Hubmanager aanwezig die jou kan begeleiden. De begeleiding van de Hubmanager richt zich vooral op het proces verloop van jou leerzame periode. Daarnaast krijg je door de Innovatiehub de mogelijkheid om met andere studenten samen te werken en ervaringen uit te wisselen. Innovar is bedoeld voor studenten die met een frisse blik middels een stage, project of afstudeeropdracht de bedrijven helpen om continu te blijven innoveren. Per periode zijn er ongeveer 25 studenten die bij Innovar stage lopen of afstuderen. Er zijn al meer dan 400 studenten die bij Innovar hun stage- of afstudeeropdracht hebben voltooid! Ontdek zelf de voordelen die Innovar jou kan bieden:

 • Leerzame workshops
 • Extra begeleiding (verslaglegging, lay-out etc.)
 • Proces begeleidingsuurtje
 • Betere communicatie tussen studenten en werknemers
 • Om de twee weken een gezamenlijke lunch met alle studenten
 • Een Hubmanager waar je altijd je verhaal kwijt kan!

COMPETENTIES: WAT ZOEKEN WIJ?

 • Oplossingsgericht
 • Praktijkgericht
 • Zelfstandig
 • Ondernemend

WAT BIEDEN WIJ?

 • Goede stage- of afstudeervergoeding
 • Een leuke en leerzame stage of afstudeerperiode
 • Een uitdagende opdracht met de benodigde ondersteuning
 • Een informele en open werksfeer

Interesse in deze opdracht?

Maak je interesse aan ons kenbaar en solliciteer direct via onderstaande link!

Solliciteren