Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items

Onderhoudspakketten samenstellen

Waterkracht
Stage
MBO
Technische Bedrijfskunde, Anders
Solliciteren

DE OPDRACHT

Voor onze trailers en onkruidbestrijdingsmachines moet er een onderhoudspakket samengesteld worden. Als een Hudson, Colorado, WeedMaster-M, WeedMaster-eM en WeedMaster-L bij Waterkracht wordt aangeboden voor een servicebeurt/regulier onderhoudsbeurt dan worden er standaard bepaalde onderdelen gebruikt (manchetten, keerringen, olie, enz.). Wat precies voor welke machine is, moet uitgezocht worden. Verder is het volgens ons mogelijk om de tijd die het kost om zo’n beurt uit te voeren, te bepalen.

Er is al veel informatie aanwezig maar dit moet worden samengevoegd. Om de uren per beurt te bepalen kun je gebruik maken van gegevens uit het verleden. Maar ook het analyseren van beurten die uitgevoerd worden maakt onderdeel uit van de opdracht. Voor onze planning (materialenvoorraad en werkplaatsuren) zou zo’n vast onderhoudspakket een groot voordeel zijn!

HET BEDRIJF

Waterkracht: is als familiebedrijf al ruim 50 jaar actief op de hogedruk reinigingsmarkt, en inmiddels uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Nederland maar ook ver daarbuiten op het gebied van hogedruk-watertechnologie. Als specialist op het gebied van reinigingstechniek beidt Waterkracht een compleet assortiment reinigingsproducten, pompen, beregeningsproducten, tankwaskoppen, floorcare producten, rioolinspectieproducten en accessoires en onderdelen. Waterkracht ontwikkelt en produceert voor alle reinigingsvraagstukken waarbij hogedruk – watertechnologie het meest geschikt is doelmatige en doelgerichte oplossingen. Waterkracht is dè specialist in hogedruk – watertechnologie. Deze positie is gerealiseerd door state of the art kennis van hogedruk-watertechnologie, een eigen engineering en fabricage, door exclusieve importeur schappen van high-end producten en componenten en door een kapitaalkrachtige positie

 

INNOVATIEHUB INNOVAR

De Varsseveldse bedrijven Contour Advanced Systems, Van Raam en Waterkracht zijn per 1 februari 2012 een samenwerking aangegaan om een Innovatiehub in de Achterhoek te starten; Innovar. In de Innovatiehub is er naast je interne begeleider ook een Hubmanager aanwezig die jou kan begeleiden. De begeleiding van de Hubmanager richt zich vooral op het proces verloop van jou leerzame periode. Daarnaast krijg je door de Innovatiehub de mogelijkheid om met andere studenten samen te werken en ervaringen uit te wisselen. Innovar is bedoeld voor studenten die met een frisse blik middels een stage, project of afstudeeropdracht de bedrijven helpen om continu te blijven innoveren. Per periode zijn er ongeveer 20 studenten die bij Innovar stage lopen of afstuderen. Er zijn al meer dan 300 studenten die bij Innovar hun stage- of afstudeeropdracht hebben voltooid! Ontdek zelf de voordelen die Innovar jou kan bieden:

 • Leerzame workshops
 • Extra begeleiding (verslaglegging, lay-out etc.)
 • Proces begeleidingsuurtje
 • Betere communicatie tussen studenten en werknemers
 • Om de twee weken een gezamenlijke lunch met alle studenten
 • Een Hubmanager waar je altijd je verhaal kwijt kan!

 

COMPETENTIES: WAT ZOEKEN WIJ?

 • Oplossingsgericht
 • Zelfstandig
 • Onderzoekend
 • Gedreven

 

WAT BIEDEN WIJ?

 • Goede stage- of afstudeervergoeding
 • Een leuke en leerzame stage of afstudeerperiode
 • Een uitdagende opdracht met de benodigde ondersteuning
 • Een informele en open werksfeer

 

Interesse in deze opdracht?

Maak je interesse aan ons kenbaar en solliciteer via de onderstaande link!

Solliciteren