Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items

CONTOUR ADVANCED SYSTEMS: VERTALER VAN TECHNOLOGISCHE KENNIS IN DE BESTE OPLOSSINGEN

Contour Advanced Systems (AS) is een groeiende internationale dienstverlener (met meer dan 100 jaar ervaring) gericht op het leveren van kwaliteit en duurzame totaaloplossingen. Contour AS is onderdeel van de Contour Groep. De Contour Groep is een groeiende internationale dienstverlener gericht op het leveren van kwaliteit en duurzame totaaloplossingen. De Groep heeft vestigingen in Nederland en Duitsland. Contour AS vertaalt innovatieve technologische kennis in de beste oplossing voor haar opdrachtgever. Contour AS werkt als een ketenmanager, waardoor het dus alle disciplines in huis heeft om de high-tech producten volledig zelf te produceren. Dit gebeurt vanuit een geïntegreerd ‘plan-build-operate’ proces, dat gericht is op adviseren, ontwerpen, integreren, testen, documenteren en onderhouden van systemen en producten. De klant is bij Contour de basis van de productie, vandaar dat de productie volledig klantorder gestuurd is ingericht. Om deze reden worden er zeer verscheidene opdrachten uitgevoerd; van inchecksystemen voor luchthavens en kasten voor brandslangen tot besturingskasten voor kantbanken.

CONTOUR ADVANCED SYSTEMS ALS PROJECTORGANISATIE EN HAAR SPECIALISATIES

Contour maakt - als projectorganisatie - doorlopend andere producten. Door de jarenlange ervaring is Contour gespecialiseerd in onder andere de volgende projecten: high-tech containers (bijv. voor mobiel datacenters), aanpassen van speciale voertuigen, elektronische installaties, speciale 19inch server behuizingen, speciale bekabeling & ICT/Telecom projecten. Klanten zijn bijvoorbeeld internationale Defensies, Politie, Brandweer, Hewlett & Packard (HP) en Vanderlande. De projectdiversiteit maakt dat Contour op het gebied van engineering altijd volop in ontwikkeling is. Voor meer info, kijk op de website

STAGEOPDRACHTEN EN AFSTUDEEROPDRACHTEN UITGEVOERD BIJ CONTOUR AS

Contour heeft iedere periode behoefte aan technische studenten. Denk hierbij Werktuigbouwkunde, Electrotechniek of Mechatronica. Veel studenten hebben de afgelopen perioden dan ook een technische opdracht gedaan, zoals het ontwikkelen van een nieuw navigatiesysteem en het uitdenken, uittekenen en realiseren van complexe constructies en installaties. Daarnaast hebben studenten ook onderzoek gedaan naar de implementatie van een nieuw ERP pakket en de mogelijkheden van Lean bij Contour Advanced Systems. 

Bezoek de website van contour

Website Contour