Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items

WATERKRACHT: FABRIKANT VAN PROFFESSIONELE HOGEDRUKMACHINES EN -INSTALLATIES

Waterkracht uit Varsseveld importeert, ontwerpt en fabriceert professionele hogedrukreinigingsmachines en -installaties. De jarenlange ervaring (ruim 50 jaar), het uitgebreide assortiment en het uit voorraad leveren maakt Waterkracht niet alleen de specialist voor het oplossen van hogedrukreiningingsvraagstukken, maar ook een totaalleverancier. Kijk op de website voor meer informatie

WATERKRACHT IS MARKTLEIDER OP HET GEBIED VAN HOGE-DRUK INSTALLATIES

Waterkracht is in Nederland dé specialist op het gebied van hogedrukreinigingsapparatuur en effectieve reinigingsoplossingen. Ze ontwerpen, produceren, leveren en servicen hun apparatuur. Waterkracht levert onder andere hogedrukreinigers, stationaire reinigingssystemen, mobiele reinigingsunits, MEGA hogedruksystemen, pompen, floorcare systemen, beregeningssystemen, rioolinspectiesystemen & accessoires voor alle geleverde systemen. 

STAGEOPDRACHTEN EN AFSTUDEEROPDRACHTEN UITGEVOERD BIJ WATERKRACHT

Waterkracht wil continu blijven innoveren en staan daarom altijd te popelen om nieuwe studenten te ontvangen. Het bedrijf biedt diverse opdrachten voor verschillende opleidingen. De afgelopen jaren hebben studenten allemaal verschillende opdrachten gewerkt. Zo heeft een Industrieel Product Ontwerpen (IPO) student onderzoek gedaan naar kunststof behuizingen (ipv metaal), is er een onderzoek uitgevoerd naar de klantorderprocessen en werden er marktonderzoeken uitgevoerd. Afgelopen periode is de mogelijkheid onderzocht om het magazijn te automatiseren. Ook is een Human Talent Development (HTD) studente, uitstroom van Human Resource Management (HRM), bezig geweest met de functiebeschrijvingen binnen Waterkracht. 
 

Bekijk de website van Waterkracht

Website Waterkracht