Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items
16-02-2022

Jibbe Esselink

AFSTUDEEROPDRACHT FINANCE & CONTROL

Mijn naam is Jibbe Esselink, 23 jaar oud en student Finance & Control (voorheen bedrijfseconomie) aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeeropdracht ‘De papierloze werkplaats’ bij Waterkracht.
 

GOEDE WERKSFEER BINNEN WATERKRACHT

De afstudeeropdracht is tot stand gekomen, omdat er op dit moment bij Waterkracht in de werkplaats wordt gewerkt met papieren documentatie van onder meer werkopdrachten, onderdelenlijsten, explosietekeningen en de urenverantwoording. Waterkracht wil graag onderzoeken of het mogelijk is om deze informatie digitaal te verwerken en beschikbaar te stellen door bijvoorbeeld gebruik te maken van tablets of werkstations.  

Binnen Waterkracht hangt een erg goede sfeer. Er is voldoende begeleiding om de innovatieve afstudeeropdracht goed uit te voeren en iedereen is bereid om te helpen wanneer dit nodig is.
Daarnaast zorgt ook Innovar voor de nodige begeleiding door één keer in de twee weken samen met andere studenten te lunchen en leuke en leerzame activiteiten te doen