Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items
16-02-2022

Mandy Stokkers

AFSTUDEERSTAGE HUMAN TALENT DEVELOPMENT

Mijn naam is Mandy Stokkers en woon in Eibergen. Ik heb bij Waterkracht mijn studie HTD (Human Talent Development) op Saxion Hogeschool in Deventer voltooid. HTD is een uitstroomrichting van HRM. Kort gezegd houdt dit in dat ik me graag bezig houd met de wensen en behoeften van mensen binnen en buiten organisaties, wat betreft hun loopbaan.
Mijn afstudeerplek is bij Waterkracht. Hier ben ik bezig geweest met het vormen van een functiebeschrijving die past bij de organisatie. Dit houdt in dat ik onderzoek doe naar het type organisatie, de cao-bepalingen en de behoeften vanuit de organisatie m.b.t. het beschrijven van functies. Waterkracht ontvangt na het onderzoek een voorbeeldfunctiebeschrijving met ontwerpcriteria die zij kunnen gebruiken bij het beschrijven van functies, passend bij de organisatie.

VRIJHEID EN ONDERSTEUNING

Het is interessant om tijdens interviews meer te weten te komen over Waterkracht en de bijdrage die het personeel levert aan de organisatie. Het personeel is tenslotte de succesfactor van de organisatie. Waterkracht geeft mij de vrijheid om mijn onderzoek goed te kunnen uit voeren en ondersteunt daar waar nodig. Ik heb daarnaast veel steun gehad van de begeleiding vanuit Innovar.