Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items
09-02-2022

Nigel Smit

Ik ben Nigel Smit, 20 jaar en studeer af als Industrieel Product Ontwerper bij Waterkracht. De WeedMaster-M is een machine uit de WeedMaster lijn. Deze variant maakt gebruik van een behuizing van gelakt staal

Afstudeeropdracht

Waterkracht heeft een hoog aantal machines geprognotiseerd die de komende 5 jaar verkocht zullen worden. Het is hierdoor interessant om te kijken naar een alternatief materiaal zoals kunststof. Ik zal mij daarom verdiepen in het materiaal en de mogelijkheden van productietechnieken. Met deze kennis zal ik een herontwerp maken die rijp is voor productie.

Waterkracht

Bij Waterkracht heerst er een gezellige sfeer en een goede begeleiding. Alle collega’s staan open voor vragen en zij zijn bereid je verder te helpen met je opdracht. Doordat alle afdelingen binnen dit bedrijf aanwezig zijn, kan je op alle fronten informatie en input meenemen.

Verder is het ‘kantoortje van de studenten’ erg gezellig en leerzaam. Een andere kijk op je eigen werk doorbreekt de ‘roze bril’ die je krijgt wanneer het om je eigen werk gaat. Daarom wil ik Ludens, Bente, Harmen en Danny voor de hulp bedanken!