Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items
08 maart 2022

Excursie Isaac Newton bij Innovar

Deze week zijn de studenten van Mechanical Engineering van de UT bij ons op bezoek geweest. Daar zijn wij als Innovar altijd erg blij mee! De studenten zijn bij de drie bedrijven langs geweest (Contour As, Waterkracht en Van Raam) voor een bedrijfspresentatie en een rondleiding. Door de locatie van de drie bedrijven was het mogelijk om ze allemaal te bezoeken en kennis mee te maken. Door de drie rondleidingen en alle nieuwe informatie kunnen wij begrijpen dat ze toe zijn aan wat te eten. Daarom hebben wij als Innovar gezorgd voor een heerlijke lunch. Deze stond klaar bij het laatst bezochte bedrijf: Van Raam. Het lekkere weertje was een goede reden om als afsluiting de fietsen van Van Raam zelf uit te proberen! 

Isaac Newton bedankt voor jullie bezoek en wie weet zien we sommige terug voor een leuke stage- of afstudeerperiode bij één van de drie bedrijven.

Als Innovar vinden we het altijd interessant om excursies te organiseren voor groepen studenten. Vooral als het gaat om studenten die in de toekomst tijdens hun stage of afstuderen iets kunnen betekenen voor deze bedrijven. Wil jij ook een excursie bij de bedrijven; Waterkracht, Contour AS en/of Van Raam? Neem contact met ons op om de mogelijke opties te bespreken.