Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items
30 januari 2024

Innovar viert 12-jarig bestaan!

Meer dan 450 succesvolle studenten en twaalf jaren vol aan duurzame relaties en dankbaarheid!

Varsseveld, 1 februari 2024 – Innovar, het dynamische samenwerkingsverband tussen Van Raam, Waterkracht en Contour Advanced Systems, markeert vandaag trots haar 12-jarig jubileum. Deze mijlpaal wordt gevierd met een terugblik op een indrukwekkende reis vol innovatie, groei en betekenisvolle samenwerkingen.

Sinds de oprichting in februari 2012 heeft Innovar niet alleen de regionale bedrijven zien groeien, maar heeft het ook meer dan 450 studenten de kans geboden om succesvolle stages en afstudeerperiodes te doorlopen bij de Varsseveldse bedrijven. De drie Innovar-bedrijven hebben gedurende deze periode niet alleen samengewerkt, maar ook een vruchtbare voedingsbodem gecreëerd voor de ontwikkeling van talent. Dit heeft geresulteerd in niet alleen individuele groei maar ook in duurzame relaties, waarbij velen van de studenten na hun oorspronkelijke periode ervoor kozen om betrokken te blijven bij de innovatieve bedrijven.

Innovar bedankt alle toegewijde (voormalige) Hubmanagers voor hun essentiële rol door de jaren heen in het leiden van het project en het faciliteren van de groei van de bedrijven. De voormalige studenten en Hubmanagers hebben niet alleen het bijgedragen aan het succes van Innovar maar ook geholpen bij het verrijken van de bedrijfscultuur en innovatieve dynamiek. Het is dankzij hun inzet dat Innovar kon uitgroeien tot en broedplaats van talent en ideeën.

Waterkracht, Van Raam en Contour Advanced Systems tekenen samenwerkingsovereenkomst

Van links naar rechts: Hans Gilbers (Waterkracht), Jan-Willem Boezel (Van Raam) en Wim Tijsterman (Contour Advanced Systems) in Varsseveld.

Bovendien bedankt Innovar Fast Forward Traineeship, een cruciale partner gedurende vele jaren, voor hun bijdrage aan de stabiliteit en continuïteit van het Hubmanager-programma. Deze langdurige samenwerking heeft Innovar in staat gesteld te blijven investeren in talentvolle Hubmanagers, waardoor de organisatie haar innovatieve koers kon behouden.

De afgelopen 12 jaar hebben niet alleen bestaan uit studenten en Hubmanagers, maar ook uit tientallen samenwerkingen met studieverenigingen en opleidingen, inspirerende lunch- en netwerkbijeenkomsten, trainingen en waardevolle ervaringen. Innovar is dankbaar voor deze samenwerkingen en de positieve impact die ze hebben gehad op de organisatie en de brede gemeenschap.

Logo Innovar (Innovatiehub Varsseveld)

Logo Innovar

Met een oprechte dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes en de groei van Innovar, kijken wij met enthousiasme uit naar de toekomst. Op naar nog vele jaren van inspiratie, samenwerking en innovatie!

Ontdek de impact van voormalige studenten via het artikel van Tech Gelderland of lees meer over de ervaringen bij Innovar op www.innovar.nl.

Meer weten?

Ontdek de impact en lees meer over de ervaringen van voormalige studenten bij Innovar!

Ervaringen