Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items
27 september 2022

Nieuwe Hubmanager

De Hubmanager van Innovar is altijd een trainee van Fast Forward. Dit betekend dat de Hubmanager van Innovar altijd rouleert na een periode van 8-12 maanden. De 8 maanden van Serena Boeve zitten er bijna op. Zij geeft het stokje over aan Jorik de Winter. Hij zal alle taken vanaf oktober op zich nemen. Hij krijgt een grote groep op zich van maar liefst 29 studenten! Hij zal onder andere leuke lunchbijeenkomsten organiseren, de procesbegeleiding verzorgen en zich bezig houden met de studenten werving van de nieuwe periode. Heel veel succes gewenst!

 

Jorik de Winter 

Ik ben Jorik de Winter (24), kom uit Deventer en medio september 2022 start ik als Hubmanager voor Innovar. Afgelopen jaar heb ik de opleiding Commerciële economie afgerond en in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging, ben ik bij het Fast Forward traineeship terechtgekomen. Tijdens dit traineeship ga ik gedurende twee jaar ervaring opdoen bij drie verschillende werkgevers. Naast het werk volg ik één dag in de week masterclasses gericht op persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Dit lijkt mij een prachtige kans om als net afgestudeerde te oriënteren in het werkveld, ervaring op te doen, ontdekken waar ik goed in ben en wat ik nou echt leuk vind.

Tijdens mijn minor ‘Coaching van medewerkers’ en de bijbaan als teamleider in de supermarkt die ik destijds naast mijn studie had, heb ik gemerkt het motiveren en begeleiden van mensen erg leuk te vinden. Het motiveren en begeleiden en de grote diversiteit in werkzaamheden maakt mij onwijs enthousiast voor de functie van Hubmanager bij Innovar. Ik hoop mijn enthousiasme te kunnen overbrengen op de studenten die ik gedurende hun periode bij Innovar ga begeleiden bij hun stage of afstuderen.

In mijn vrije tijd sport ik graag in de sportschool en ik ga regelmatig met vrienden op stap. Daarnaast ben ik altijd aan voor een spelletje of uitdagende activiteit waar ik overigens erg competitief van word.