Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items

Open Sollicitatie: Contour Advanced Systems!

Contour Advanced Systems
Stage, Afstuderen
MBO, HBO, WO
Solliciteren

Staat er voor jou geen geschikte opdracht tussen? Geen probleem! Wij als Contour Advanced Systems (Contour AS) kijken graag naar de mogelijke opties om getalenteerde studenten, zoals jijzelf, aan een stage- of afstudeeropdracht te helpen.

Dus heb jij interesse om bij Contour AS jouw stage- of afstudeerperiode te voltooien? Solliciteer dan direct. Wie weet zien we jou binnenkort op onze mooie locatie in Varsseveld. 

Wie is Contour Advanced Systems?

Contour Advanced Systems (Contour AS) is een groeiende internationale dienstverlener gericht op het leveren van kwaliteit en duurzame totaaloplossingen. Het bedrijf heeft sinds de oprichting in 1905 tot 2012 onder de naam Klein Poelhuis Special Projects gedraaid. Vervolgens is het overgenomen door de Contour Group BV. Contour AS is voornamelijk actief in High-Tech projecten en module- en apparatenbouw.

Contour AS vertaalt innovatieve technologische kennis in de beste oplossing voor zijn opdrachtgever. Het bedrijf werkt als een ketenmanager, waardoor het dus alle disciplines in huis heeft om de High-Tech producten volledig zelf te produceren. Dit gebeurt vanuit een geïntegreerd ‘plan-build-operate’ proces, dat gericht is op adviseren, ontwerpen, integreren, testen, documenteren en onderhouden van systemen en producten. De klant is bij Contour AS de basis van de productie, vandaar dat de productie volledig klantorder gestuurd is ingericht. Om deze reden wordt er gewerkt aan veel diverse opdracht; van inchecksystemen voor luchthavens en kasten voor brandslangen tot High-Tech containers voor Defensie. Als multidisciplinaire systeem integratie specialist ontwikkelt Contour AS zich in 5 marktsegmenten:

  • Defensie en veiligheid
  • ICT & Data
  • Intra Logistiek
  • Energie
  • Speciale behuizingen 

Door jarenlange ervaring is Contour AS in staat diverse totaaloplossingen voor verschillende opdrachtgevers over de hele wereld te bouwen. Interessant om te weten is dat het werk nooit hetzelfde is. De projectdiversiteit maakt dat Contour AS op het gebied van engineering altijd volop in ontwikkeling is. Denk jij ons team te kunnen versterken? Ga de uitdaging aan en solliciteer direct!

Staat er geen geschikte opdracht tussen?

Wij denken graag met je mee. Klik snel op de onderstaande link!

Solliciteren