Waar bent u naar op zoek?
Meest gezochte items

Open Sollicitatie | De Ideeënfabriek

Van Raam / Ideeënfabriek
Stage, Afstuderen
MBO, HBO, WO
Anders
Solliciteren

De opdracht

Ben jij een ondernemende en proactieve student op zoek naar een uitdagende stage- of afstudeerplek? Bij de Ideeënfabriek van Van Raam bieden we een unieke kans om vanuit jouw eigen visie en expertise bij te dragen aan het vormgeven van nieuwe onderzoeks- en projectinrichtingen die aansluiten bij onze visie: “Let’s all cycle”.

 

Wij zoeken enthousiaste studenten die in staat zijn kritische vragen te stellen en met hun eigen invalshoek nieuwe wegen te verkennen. Je zult bij ons aan de slag gaan met het mede vormgeven van onderzoeksrichtingen en business cases. Hierbij verwelkomen we studenten uit diverse studierichtingen, maar we hebben een speciale interesse in studenten met een achtergrond in psychologie, medisch, technologie of een combinatie daarvan.

Logo Ideeënfabriek

Wie is de Ideeënfabriek?

De Ideeënfabriek van Van Raam zit op twee locaties;

Op locatie Ulft is een creatieve inspirerende werkplaats waar vooral veel prototypes en werkingsmodellen gemaakt worden om hiermee variaties van ideeën naast elkaar te kunnen testen en beoordelen. Dit is tegelijkertijd een hele open omgeving waar met andere bedrijven wordt samengewerkt. Hier ontstaan de toekomstgerichte ideeën!

Op locatie Varsseveld vindt research en development plaats. We onderzoeken en ontwikkelen aan technologieën en technische oplossingen om in onze toekomstige producten toe te passen. Hier zorgen we voor een “proof of concept” voordat het overgedragen wordt aan het team dat het productie klaar maakt!

Kijk voor een sfeer impressie op onze Instagram: https://www.instagram.com/ideeenfabriek_vanraam/

Kijk voor informatie over van Raam op: www.vanraam.com

Jouw team:

Binnen ons team krijg je de mogelijkheid om samen te werken met medestudenten, die dienen als sparringpartners, en vaste medewerkers, die optreden als coaches en begeleiders. Samenwerking met beide groepen is cruciaal voor het succes van jouw stage- of afstudeerproject. Daarnaast verwachten we dat je relevante externe professionals betrekt bij je opdracht om de kwaliteit te waarborgen.

 

Bij ons krijg je veel vrijheid om de kaders van je opdracht zelf te bepalen, maar dit vraagt wel om een sterke samenwerkingsvaardigheid. Samenwerken is essentieel, omdat we willen voorkomen dat je als student 'verzuipt' in de vrijheid van de opdracht.

Wie ben jij?

Voor de vacature 'Stagiair(e) Zorg en Techniek | De Ideeënfabriek' herken jij je in het volgende profiel:

  • Jij bent bereid om initiatief te tonen, zelfstandig te werken en nieuwe ideeën aan te dragen.
  • Jij beheerst sterke communicatievaardigheden om effectief te kunnen samenwerken.
  • Jij hebt interesse in de missie van Van Raam! Let’s all cycle.
  • Jij kan complexe vraagstukken herkennen en analyseren.
  • Jij hebt interesse in beleid en management.

Wat bieden wij?

Bij de Ideeënfabriek en Van Raam hechten we waarde aan de frisse perspectieven van studenten! Daarom mag jij van ons het volgende verwachten:

  • Een werkplaats voor bouwen, testen en onderzoeken.
  • Een team van professionals en studenten om met je project mee te denken/werken.
  • Een informele en open werksfeer.
  • Goede stage- of afstudeervergoeding.

Interesse in deze opdracht bij de Ideeënfabriek?

Laten we de mogelijkheden bespreken tijdens een kop koffie!

Solliciteren